Blog Single

30 май

БЛИЗО 150 СПЕЦИАЛИСТИ И БИЗНЕСМЕНИ СЪБРА CRYPTOCONF` 2018

„Корпорация за технологии и иновации – Пловдив“ участва с четирима представители от своите дъщерни дружества

Най-големият форум за блокчейн, криптоактиви и финансови технологии в Югоизточна Европа се провежда от 29 до 30 май т.г. в хотел „Метропол палас“, Белград, Сърбия.

„Ние се намираме по средата на вълнуващата ера на цифровата революция, която вече е завършила своя първи етап, завладявайки света с интелигентни устройства, към които сме толкова привързани. Социалните мрежи и приложения превърнаха целия свят в едно голямо село, където всеки може да сподели своите мисли, възгледи и идеи за миг, но финансовите операции и други отрасли малко инвестират в тази нова тенденция. Но ние вярваме, че цифровата революция няма да загърби никого. В момента нейните основни три стълба са криптовалутите, технологията Distributed Ledger (заедно с нейния клон Blockchain) и FinTech, а тази конференция е посветена на тях. Освен това ICO са четвъртият стълб на тази конференция, тъй като те са основата на криптиращата валута“ – казват организаторите на CRYPTOCONF 2018.

От българска страна участва „Корпорация за технологии и иновации – Пловдив“ с четирима представители от своите дъщерни дружества – Техпарк Опела АД, Орфей Клуб Уелнес АД и Етик  Финанс АД. Корпорацията разработва за пазара две туристически платформи, базирани на блокчейн технологиите, които ще презентира за първи път в края на месец юни т.г.

В конференцията участват представители на бизнеса, специалисти по блокчейн и криптоактиви, както и разработчици на продукти, ползващи новата технология. Темите са от различни аспекти на приложението на блокчейн технологията в бизнеса и промяната на съществуващите бизнес модели. Лекторите поставят актуалните за криптообществото въпроси за спешната необходимост от активизиране на процеса по създаване на регулации, които ще укрепят доверието в новите технологии и тяхното бъдеще.

С голям интерес се очаква участието на Тадей Слапник, държавен секретар на Словения, който ще говори за правителствена подкрепа за криптовалути и блокчейн  общността през втория ден на форума. Лектори са известни специалисти от бранша като Тиери Валат – основател на CTV, Катерина Ферера – основател на Blockchain ladies, Даниел Хорак – съосновател на Conda и др.zalata metropol troplev

Related Posts

Leave A Comment

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian