Blog Single

17 окт.

Бранимир Ботев откри международното изложение ПЛАНИНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

image-1

Служебният заместник-министър на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев откри в Пампорово 11-то издание на Международното туристически изложение „Планините на България – гостоприемство в четири сезона“. Организатор на борсата е Регионалната туристическа асоциация „Родопи“ съвместно с Министерството на икономиката и енергетиката (МИЕ).

Изложението се е утвърдило през годините като специализиран форум за еко- и селски, приключенски и ски туризъм и е една успешна платформа, на която си дават среща всички заинтересовани от развитието на този вид услуги, подчерта на церемонията зам.-министър Ботев. В рамките на събитието предстоят редица срещи и обсъждания за предстоящия зимен сезон, както и представяне на резултатите от отминалото лято.

В изложението се включиха общини, туристически сдружения и асоциации. МИЕ се представя с рекламен щанд и две презентации от дискусионната програма – за резултатите от сезон лято 2014 – изводи и препоръки, с участието на директора на дирекция „Маркетинг, реклама и информация в туризма“ Анелия Генова, и за акцентите в държавната туристическа политика, представени от директора на дирекция „Туристическа политика“ Мария Иванова.

Борсата продължава до 18 октомври и ще бъде закрита с церемония за награждаване на участниците с най-голям принос за развитието на туризма в България.

източник: www.touristmedia.info

Related Posts

Leave A Comment

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian