Blog Single

18 апр.

Известната Наталия Бегачева гостува в Уелнес центъра на „Орфей Клуб Уелнес“ на територията на Тех Парк „Оптела“ в Пловдив

Наталия Бегачева

За първи път днес, 17.04.2019 г., в Пловдив беше лечител № 1 на Русия Наталия Бегачева. Наталия е тук по съвместен проект между „Орфей Клуб Уелнес“ АД – Пловдив и Център за личностно развитие „Вселена“- София. Пред желаещите да се информират и впоследствие да се включат в обучителни курсове, известният руски терапевт презентира двете алтернативни медицински методики, с които работи – Кранио-сакрална терапия, която балансира и лекува целия организъм и Висцерална терапия – лекува органите и тялото и ни подмладява.

Руските медии определят лечителката като „Руската Ванга”, вземайки под внимание резултатите, които има тя при откриване и отстраняване на първопричината за заболяването по време на своята 40-годишна практика.

Кранио-сакралната терапия е медицинска методика – част от остеопатията, комбинация между мануален и енергиен масаж. Ефектът обикновено е еуфория на тялото от връщането към хармонията и баланса на органите и системите в организма. Откриване и отстраняване на първопричината за дискомфорта и заболяването. Освобождава блокажите в организма и задейства самовъзстановителните му функции. Държи ни далече от аптеката и болницата.

          Висцералната терапия има определени точки, които се масажират в определена последователност – и на корема и органите ни става по-леко, те заемат правилните си места, подобряват функциите си и оздравяват.

Наталия Бегачева ще бъде в Пловдив от днес до 22 април.

Не пропускайте възможността да почерпите от тайните на древното лечителство и да научите как Вие и Вашите близки да станете по-здрави!

За въпроси и записване:

0887 210 051, Адрес : гр. Пловдив, Тех Парк Оптела

ЖК Тракия, ул. Вълко Шопов № 14

Повече информация на сайта ни www.cuborfei.com

Related Posts

Leave A Comment

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian