Blog Single

18 ян.

КОРПОРАЦИЯ ЗА ТЕХНОЛОГИИ И ИНОВАЦИИ – ПЛОВДИВ УСЪВЪРШЕНСТВА СВОИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ПО ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

обучение дигитален маркетинг

През 2018 г. акционерно дружество КТИ – Пловдив, обединяващо фирми от различни сфери на инженеринговата индустрия, туризма, образованието и финансите, стартира обучения на своите служители за повишавне на дигиталните умения и ключовите компетенции, свързани с онлайн маркетинга. Обученията се организират от Орфей Клуб Уелнес, дъщерна фирма на корпорацията, извършват се един път седмично в обновения Уелнес център на дружеството. Те са част от маркетинговата стратегия и бизнес плана на организацията, която успешно се развива повече от 25 години, спазвайки правилото,  че никой не може да пътува към бъдещето на автопилот.

Вчера, 17 януари 2019 г. се проведе поредното обучение с лектор известният бизнес-консултант и маркетолог Константин Занков, който представи интересни казуси по темата „Работа с Google Analytics”. Обучението стартира с основни методологични постановки и премина към демонстрация и упражнения в Интернет среда. В динамично развиващия се дигитален свят умението да се измерва трафика на един сайт и да се събира информация за неговите потребители става все по-належащо и допринася за правилно маркетиране на продукта и неговата дистрибуция.

Обученията ще продължат с теми като СЕО оптимизация и Инстаграм маркетинг. Графикът е запълнен до края на годината с интересни и полезни обучения, водени от професионалисти в бранша, които усъвършенстват уменията на служителите по дигитален маркетинг и продажбени умения.

Related Posts

Leave A Comment

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian