Модерна дискусия по платформите – TripXV, ClubXchain и FINETICA, разработени от КТИ АД, беше проведена вчера, 28 ноември 2018 г., в новооборудвания Уелнес център на пловдивската корпорация. В дискусията участваха създателите на платформите „Орфей Клуб Уелнес“ АД и „Етик Финанс“ АД, както и партньорите – разработчици „Вискомп“ ООД – Пловдив и „Интерлос Интернешънъл“ ЕООД – Пловдив.

След символичното прерязване на лентата програмата протече с презентация на платформата за споделено пътуване TripXV, която е първата социална туристическа платформа, позволяваща на участниците не само да организират своето мечтано пътешествие, но и да общуват помежду си през цялото време на пътуването. Демонстрирано беше пред всички присъстващи организирането на трип в реално време, за да се покаже как точно протича процесът на онлайн социален диалог по време на пътешествието. След това представяне TripXV излиза официално на пазара за своите клиенти.


Последва гореща дискусия по темата за интегриране на блокчейн в две от платформите, по време на която домакини и гости се обединиха около няколко предложения за избор на най-подходящи блокчейн имплементации. Последователни в стремежа си за налагане на природосъобразен начин на живот, организаторите от Орфей Клуб Уелнес почерпиха гостите със здравословни храни и напитки.

Дискусията затвърди партньорството между доказани софтуерни фирми в Пловдив и Корпорация за технологии и иновации, развиваща се успешно в областта на информационните технологии, финансите и услугите в областта на туризма и уелнеса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *