za-PR-statia-marica

За шеста поредна година, вестник „Марица“ е инициатор на традиционната за града кампания под наслов „Пловдив през годините“. През 2018 г. вестникът навърши 140 години от излизането на първия си брой, а градът е в навечерието на голямото събитие – „Пловдив- Европейска столица на културата 2019“. По тази причина, кампанията през настоящата година е насочена към марките на Пловдив, които са оказали изключително влияние в културно-икономическото развитие на града и региона и са се превърнали в негови символи.
Като едно от пловдивските дружества, доказали позитивно устойчиво присъствие в града и тясно партньорство с в-к „Марица”, Орфей Клуб Уелнес се включи в кампанията, която стартира с пресконференция в търговски център „Екселсиор” на 1 ноември т.г. Същият ден беше и официалното откриване на фотоизложбата „Пловдив през годините“ , състояща се от 20 табла с фотографии и текст, разположени на входа на Цар Симеоновата градина.

640_241466
На официалното откриване от еипа на ОКУ присътваха Виделина Гандева – изп. директор на дружеството и Манали Куко – редактор на списание „Клуб Орфей”. „Като част от екипа на Орфей Клуб Уелнес, дружество, специализирано в туристическите и уелнес услуги, вярвам, че ключът към успеха се крие в изграждане на доверие. Именно то обединява участниците в изложбата „Емблематичните марки на Пловдив”. Всички те са изградили своя имидж в миналото до днес , тъй като са накарали своите ползватели и партньори да им повярват и да ползват техните продукти и услуги. Доверието е и тази сила, която ни накара да подкрепим кампанията на вестник „Марица”. Пловдивската емблематична медия вече 140 години е глашатай на културния и икномически напредък на Пловдив. Инициативата е устойчива и отворена във времето и ние от ОКУ АД се надяваме при следващата кампания да наредим свои марки сред емлемите на Пловдив. Вярвам, че една от тях ще бъде за години напред „Пловдив 2019” – каза в поздравителните си думи към организаторите Виделина Гандева.

ОКУ АД кани всички служители на „Корпорация за технологи и иновации“ да разгледат изложбата. Експозицията е дело на екипа на ИК „Марица“ и историка Владимир Балчев със съдействието на община Пловдив и фирми-спонсори.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *