Blog Single

24 ян.

ОРФЕЙ КЛУБ УЕЛНЕС И IDN GROUP – НОРВЕГИЯ СИ ПОДАВАТ РЪКА ПО ЛИНИЯ НА НОРВЕЖКИЯ ФИНАНСОВ МЕХАНИЗЪМ

Програмата „Бизнес развитие, иновации и малки и средни предприятия”, фокус Welfare Technology, България привлече креативния екип на Орфей Клуб Уелнес АД – Пловдив. В нея те оцениха  възможността да реализират своите идеи за внедряване на ИТ решения и предоставяне на социални услуги за хора в неравностойно положение в България.

След едномесечен взаимен обмен на идеи с фирми от Норвегия Орфей Клуб Уелнес посрещна днес в своя Уелнес център двама представители на норвежката фирма IDN Group от офисите в Трондхайм и Варшава. Фирмата е партньор на фондация SINTEF, най-големият договорно-изследователски институт в Скандинавия. Eкипът на фирмата разполага с мрежа от норвежки и международни експерти, специализирани в областта на дигиталните технологии и управлението на проекти.

На срещата бяха поставени основите на съвместна работа по проектно предложение за създаване на по-благоприятна среда за възрастното население в град Пловдив. Предстои същинската работа по проектната документация. Консултанти от българска страна са представители на Антали Консултинг.

Related Posts

Leave A Comment

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian