TripXV

Туристическа и социална платформа от ново поколение, ориентирана към активни и приключенски пътешественици. Нашата мисия е да предложим на потребителите напълно различно изживяване утъпканите туристически писти. По принцип TripXV е място за контакт между хора с подобни интереси, която предлага автоматизирана система за групово пътуване.

TripXV свързва пътуващите с хотелите, ресторантите и местните доставчици на услуги. Платформата предлага редица инструменти на своите потребители, така че те да могат изцяло да организират своето собствено пътуване до всяко място на света. Нашата цел е не само да ви отведем там, но и да ви помогнем да се докоснете до начина на живот и културата на местните хора.

Предимства: Първата платформа за социален туризъм; Най-добрите цени на хотели; Уникална възможност за
пътуване с почитатели; Ниска цена; Без посредник.

В иновативната платформа TripXV можете да създавате свои собствени трипове, на места на които сте били или имате желание да отидете. Можете да споделите Вашите мечтани пътувания, както и места, които вече сте посещавали и имате желание да споделите вашия опит с други пътешественици, споделящи Вашия авантюристичен дух.

В секция гайд можете да прочетете какво можете да видите и да правите в различните градове от Всяка една държава.

Също така тук можете да прочетете полезна информация за всички държави в света. Информация, като как да стигнете до там, трябва ли ви виза, трябват ли ви някакви ваксини и още.

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian