Blog Single

29 ное.

„Филипополис тур“ пуска на пазара нови туристически пакети за Пловдив

От създаването си през 2003 година до днес туроператорът не изменя на доброто си име и работи за изграждането на имиджа на града.
През 2019 г., когато Пловдив ще бъде първият български град – европейска столица на културата, „Филипополис тур“ пуска на пазара нови пакетни уикенд и еднодневни предложения. Превърналите се в сензация пакетни турове през тази година – „Пловдив и на 20 минути от него” и „Скопска приказка”, запълниха липсата от регионални и балкански предложения, инициирани от пловдивски пътнически агенции.

През 2019 г. пловдивският туроператор пуска на пазара алтернативен еднодневен тур „Различният Старинен Пловдив”. В партньорство с частни обекти на територията на резервата „Филипополис тур” предлага да покаже емблемата на града в друга светлина, разчупвайки модела – с любопитни търговски обекти и частни туристически атракции. Пакетът улавя еклектичната атмосфера на най-посещавания в България архитектурен резерват. Освен посещение на много познати къщи от Възраждането, маршрутът включва любопитни разкази и дегустации в Къщата на д-р Владо, Къщата на дестилацията и Улицата на занаятите. Специално за пловдивчани е предвидена отстъпка от цената в размер на 20% до края на месец март 2019 г. „Филипополис тур” изненадва своите клиенти с подаръци и отстъпки от онлайн магазина за биопродукти и природосъобразен начин на живот www.biozona-bg.com.

Туроператорът работи върху създаването и на още два пакета за града, ориентирани към семейните посещения и младите хора, търсещи тук освен културни събития и вълнуващи приключения. Повече информация и актуални предложения може да намерите на страницата на туроператора www.philipopolistour.com.

 

Източник: www.marica.bg

Related Posts

Leave A Comment

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian