Екипът от опитни и напредничави специалисти на Акционерно дружество „Орфей Клуб Уелнес” – Пловдив е отправил поглед към блокчейн технологиите. Дружеството е специализирано в предоставянате на услуги и продукти, свързани с пътешествия и уелнес начин на живот. Фирмата разработва за пазара две Интернет платформи от ново поколение. Те обещават на бизнеса и туристите удобен и атрактивен начин за организиране и реализиране на мечтаното пътуване при това напълно безплатно.

Първата от тях е MarketPlace за туристически услуги, базирана на смартдоговорите, предлагани от блокчейн технологията. Платформата събира на едно място необятна информация за пътуващи към Европа от далечните страни като Китай, Индия и САЩ. Туристическият сайт от ново поколение може да се ползва и от всички, които търсят най-енциклопедичната и интуитивна платформа за информация и букинг в европейските дестинации. Настаняване, транспорт, хранене, ивенти и туристически атракции в най-атрактивните туристически дестинации предлага платформата.

Втората туристическа платформа ухажва по-малка, но много по-емоционална и запалена по пътешествията аудитория. Тя буквално сбъдва желаното преживяване, осъществява мечти чрез пътуване, заредена е с емоции, срещи с хора със сходни интереси от цял свят, дава възможност за споделяне на пътуването в момента на неговото осъществяване с близки и далечни съмишленици. Разработчиците са улеснили максимално ползвателите чрез интуитивни начини за работа и мобилни приложения.

От Орфей Клуб Уелнес ще изберат чрез конкурс най-атрактивни пазарни имена на двата продукта, които в момента битуват с работни заглавия.

 

Автор: Виделина Гандева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *