Blog Single

08 ное.

M.I.T – International Tourism Market, Тунис за 23 –и път през 2017 год.

 

Impression

Най-известното събитие за туризъм и пътувания в Тунис, страната, която има голям принос за известността на Африка като туристическа дестинация и се намира в центъра на Средиземноморския регион.

International Tourism Market Тунис обхваща всички форми и видове туризъм и пътувания и коeто привлича дестинации с цел да се повиши имиджа на техния бранд, както и тяхната разпознаваемост.

От една страна, мероприятието е посветено на туристическите дестинации, които се стремят да се популяризират и търсят нови потенциални пазари. От друга страна то също е предназначено за фирми, които предлагат своите продукти и таргетират нови сегменти и нишови пазари.

Таз годишното – 22-рото издание е отбелязало значителен ръст на международно ниво по отношение на информираността и посещаемостта. Панаирът се е превърнал в ежегодно събитие, което не може да бъде пропуснато и чиято задача е да срещне изложители и професионалисти от Африка, Азия, Северна и Южна Америка и Европа.

mit_20162

Изложението M.I.T e борса за устойчив и отговорен туризъм, което спомага за бъдещо развитие на туризма през следващите години. Събитието дава възможност на всички заинтересовани да обменят опит за добри практики и да представят новите си маркетингови стратегии.

M.I.T  ще проведе за 23ти път през 2017г. в периода от 5 – 8 април в изложбения парк Картаген в Тунис.

За допълнителна информация:

www.mit-med.com.tn

Related Posts

Leave A Comment

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian