Радостина Нейчева

Радостина Нейчева изпълнителен директор
Радостина Нейчева Изпълнителен директор
ORPHEUSCLUB.VASILEVA@GMAIL.COM

Радостина Нейчева

ДИРЕКТОР „МАРКЕТИНГ” ОКУ АД
МЕНИДЖЪР НА ФИЛИПОПОЛИС ТУР” ООД

Завършва  Английска Езикова гимназия, гр. Благоевград  и Икономически техникум със специалност „Технологии в туризма и хотелиерството”. Магистър  е по Международни икономически отношения, специалност „Международна търговия”, магистър по „Български и английски език и литература” и магистър по „Право”.

Във дружеството Орфей Клуб Уелнес отговаря за международните връзки  – реализиране на проекти и международни контакти, отговаря и за финансовото управление на публичната компания във всички произтичащи икономически аспекти на дейността на акционерно дружество, листвано на Българска Фондова Борса и под надзора на Комисия за Финансов Надзор.

Председател е на Национален Хотелиерски Мениджмънт Клуб, провел над 8 официални бизнес делегации по света, в т.ч. САЩ, Сингапур и Малайзия, Южна Африка и  Япония. Сдружението е пример за за добри практики и обмяна на опит  в туризма и уелнес индустрията, покриващи  областите маркетинг, човешки ресурси , хотелски концепции, пазарно сигментиране, управление на инвестициите и др.

Председател е на сдружение Клъстер – Уелнес БГ –  успешно изпълнение на Европейски проект, финансиран по програмата на ОПИК за Конкурентноспособност на Българската икономика в създаването уелнес програми и туристически  продукти и услуги.

bg_BGBulgarian
en_USEnglish bg_BGBulgarian