Списание Клуб Орфей

Списание Клуб Орфей

Дружеството поддържа своя електронна медия – списание за духа и тялото Клуб Орфей,  насочена към изкуство, древни науки, туризъм, здраве, стил на живот. Философията на хармоничният живот, как се постига състояние на уелнес, как да обичате себе си и  да направлявате енергиите на живота си в спокойна и релаксираща насока, всичко това можете да намерите тук.

В  лайфстайл списание  Клуб Орфей  ще  получите  информация за най-новата философия за хармоничен живот, за това, как се постига физическо и душевно равновесие, или състояние на уелнес. Уелнесът е здраве, превенция на болести, удължаване на живота и духовно извисяване. Уелнесът ни учи и как да обичаме себе си и как да направляваме енергиите на живота си. Помага ни  да възпитаме и създадем своя личен модел на поведение, който да ни осигури физическо, емоционално и духовно здраве.

Екипът на медията е сформиран предимно от млади хора, изпълнени с ентусиазъм, които имат за цел да ви консултират и подпомогнат в процеса на постигане на един осмислен и хармоничен живот. Нека не забравяме, че  пълноценният живот  е право и задължение  на всеки от нас! За него няма никакво друго предварително условие, освен вашия личен избор!

От екипа!

Сайтът е собственост на „Орфей Клуб Уелнес“ АД.

Може да видите сайта от тук >>> www.cluborfei.com